Ezt a szolgáltatást egyelőre a Jané babakocsiknál és biztonsági gyereküléseknél vezetjük be, remélhetőleg minél hamarabb más márkáknál is.

 

1. Garanciális javítás esetén

Amennyiben Ön törzsvásárlónk és Jané babakocsijával, hordozójával, gyerekülésével történik valamilyen garanciális hiba, viszont szervizünk 1 napon belül nem tudja vállalni megjavítását; abban az esetben üzletünk gondoskodik egy csere termék biztosításáról annak érdekében, hogy Ön a javítás idejére se essen el a termék nyújtotta kényelemtől, biztonságtól, mobilitástól.

 

2. Nem garanciális javítás esetén

Ha a javítás nem garanciális, akkor sem kell a problémás termék nélkül maradnia (gyerekülés, babakocsi), mert üzletünk kedvező feltételekkel és árral bérbe adja Önnek a csere terméket. A 100% mobilitás garanciával rendelkező termékek vásárlói előnyt élveznek a bérbeadásra szánt termékek esetében, tehát e garancia nélkül Ön csak abban az esetben veheti bérbe a cseretermékeket, ha az nem veszélyezteti a 100% mobilitás garancia ellátását. Törzsvásárlóink itt 50% kedvezményt élveznek a bérleti díjból.

 

A 100% mobilitás garancia által biztosított cseretermék nem biztos, hogy pontosan megegyezik a vevő által vásárolt termékkel. Viszont azt garantálni tudjuk, hogy a cseretermék mindenképpen képes ellátni a problémás áru által biztosított, rendeltetésből fakadó alap funkciókat.

 

Ezt a szolgáltatást csak személyes ügyintézéssel lehet intézni az adminisztráció miatt. A 100% mobilitás garanciát csak magyar állampolgárok vehetik igénybe. Külföldi állampolgár csak abban az esetben, ha egy magyar állampolgár kezességet vállal a cseretermék visszaszolgáltatását illetően. A kezességről két tanú által aláírt nyilatkozatot kérünk, amiben a cseretermékért a felelősséget teljes mértékben a kezes vállalja magára.

 

A vevő köteles a csereterméket rendeltetésszerűen használni és azt az átadás pillanatának megfelelő állapotában visszahozni. A késedelmes visszaszolgáltatás pótdíj megfizetését vonja maga után, amit a vevő fizet meg. A pótdíj mértéke kéthavi kölcsönzési díjnak megfelelő összeg. Amennyiben a vásárló a cseretermék tisztítását elmulasztja annak visszaadása előtt, úgy 3.000 Ft takarítási költség megfizetésére kötelezett. Ha a cseretermék a vásárló birtokában sérülést szenved, úgy a vásárló köteles a cseretermék árát megtéríteni a bérbeadó felé. A cseretermék értéke a kölcsönszerződésben kikötésre kerül, amit a vásárló aláírásával elismer és tudomásul vesz.

 

A cseretermék birtokba vételének részletes feltételeiről a Bérbeadási feltételeknél olvashat, itt.

 

Kérdéseivel, észrevételeivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a jobb oldalt látható elérhetőségeinken!

Kiemelt márkáink

 

JanéMedelaGiordaniMaxi-CosiGraco

ChiccoBabyBjörnMAMNübyBeSafeBübchen

NukMomertAnitaCleanozJana Baby

Philips AventAngelcareQuinnyCamSafety 1st